Bericht

Evenementenkalender

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand

Zwangerschapsyoga

Maandag 08 Januari 2018, 06:30pm - 08:00pm
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hits : 144

Een ontspannen voorbereiding op je bevalling

De zwangerschap is een fase in je leven waarin signalen van je lichaam heel duidelijk aanwezig zijn omdat er zoveel verandert. In de wekelijkse yogalessen is er tijd en aandacht om daar even stil bij te staan. Contact maken met je lichaam en je kindje is daarom een belangrijk onderdeel van de lessen.
In een serie van lessen werken we toe naar de bevalling. De lessen rouleren en in elke les is er aandacht voor je houding, de adem, ontspanning en contact maken met je kindje. Aan de hand van diverse thema’s krijg je informatie en doen we houdingen om de soepelheid en kracht van je lichaam te bevorderen.
Het laatste kwartier drinken we thee en kun je vragen stellen of ervaringen uitwisselen. Het is een doorlopende groep, je kunt op elk moment instromen, tussen de 20 en 25 weken starten is ideaal, maar je mag ook eerder of later beginnen. Verlengen tot aan de bevallingsdatum is mogelijk.

Tijdens de partnerles bespreken we de rol van je partner tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Kosten: € 125 voor 10 lessen, inclusief partnerles, een geluidsopname van beginmeditatie en eindontspanning en een hand-out met een samenvatting. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Lestijden in Al Nour:

maandagavond van 18:30-20:00 uur

woensdagavond van 18:30-20:00 uur

woensdagavond van 20:15-21:45 uur

Website: www.theasmit.com

Contact : Thea Smit 06-15547168

Terug