Welkom al-nour
contact
 
 

Bericht

volg ons op
facebook

Adres
Al Nour
Blekerstraat 17
9718 EA Groningen

 

Contact

Nora Knol    
tel. 06-2016 3298  
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Mailinglijst
Geregeld sturen we een
nieuwsbrief rond. Stuur ons aub een mail onder vermelding van mailinglijst als u deze ook wilt ontvangen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bereikbaarheid
Al Nour ligt aan de rand van het centrum van Groningen vlakbij de Westerhaven op ongeveer 13 minuten lopen vanaf het Hoofdstation.
Klik op http://route.anwb.nl/routeplanner/ voor een routebeschrijving te voet, met de fiets, openbaar vervoer of de auto.

In de directe omgeving van Al Nour is het betaald parkeren. U kunt de auto ook in de parkeergarage van de Westerhaven zetten. Voor meer informatie klik hier

 

Omgeving
Al Nour ligt op de grens van de Schilderswijk, op loopafstand van het centrum van Groningen. In ongeveer 8 minuten staat u midden op de Grote Markt aan de voet van de Martinitoren. Op minder dan 5 minuten lopen vindt u het Noorderplantsoen, een prachtig park aangelegd aan het einde van de 19e eeuw op de oude stadswallen van Groningen.

In de directe omgeving van Al Nour vindt u diverse café's en eetgelegenheden voor een lunch, diner of gezellig napraten. 
Hotels en Bed-and-Breakfasts in diverse prijsklassen vindt u op de site van de VVV Groningen: www.toerisme.groningen.nl. Ga naar vind en boek en kies overnachten.

 

ALNOUR_jpeg

ALNOURa3ACHTERKANT2